Picture
In dit deel van Nijmegen, gaat er niets boven het 't Sfeerhuys in Nijmegen. Voor de beste gerechten uit heel Azië, een kosmopolitische sfeer en de ultieme surprise menu 't Sfeerhuys Nijmegen aan het juiste adres.

De winnende deel over the't Sfeerhuys Nijmegen, Bar & Lounge is dat het een van de meest romantische restaurants in Nijmegen. Hier zijn de smaken en kleuren van het Verre Oosten met de stijl en elegantie van het Westen. 'T Sfeerhuys huis Nijmegen is een concept om te ervaren, een eindeloze reis zonder regels waar u laat uw creativiteit en uw eigen pad begeleiden.

In het historische Nijmegen naast de Witte Molen en de kinderboerderij van het Flora Park ligt 't Sfeerhuys de Looimolen, waar de atmosferische en een stijlvol restaurant Sfeerhuys is gevestigd. De perfecte plek waar u kunt een goede lunch of diner met een goede prijs / prestatie verhouding.

De 't Sfeerhuys restaurant is ook beschikbaar voor recepties, verjaardagen, reünies, bruiloften en diverse andere festiviteiten. Dit alles tegen zeer vriendelijke prijzen en een ongedwongen sfeer met lekkere hapjes of een heerlijk warm en koud buffet! Hun gezellige kamers met een eigen bar is ideaal voor prive-feesten, maar ook voor lunches of een gezellig diner in vrede. Ongeveer 60 zitplaatsen voor uw prive-feest voor ongeveer 130 personen.

De gerechten zijn altijd met de seizoenen, zodat de culinair gebied steeds weer nieuwe verrassingen te verwachten zijn. Verse producten zijn een integraal onderdeel van het restaurant. Het personeel zorgt voor een positief gevoel. Zeer correcte service, prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. De verschillende visgerechten zijn warm aanbevolen. Alleen met 5 personen (relaties) gegeten in de horeca, de verschillende gerechten waren erg vriendelijk en zorgde visueel.

Reserveren is een pre, voor zowel bedrijven als particulieren weten ook waar het restaurant te vinden. Een restaurant, een terras en feest locatie in het hart van Nijmegen en tegelijkertijd in een verrassend landelijke en groene deel van de stad. Naast de Witte Molen en kinderboerderij de Flora Park ligt 't Sfeerhuys de Looimolen; Een heerlijke plek om te eten en feest en een unieke plek om te trouwen.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    No Archives

    Categories

    All