Picture
Bent u op zoek naar een feesten in Nijmegen te regelen? Dan niet meer na te denken over het en worden versoepeld omdat Sfeerhuys is het beste voor. Ze hebben het geweldige personeel, ruimte en sfeer voor mooie, stijlvolle, geweldig en gezellig feest. Het beste ding is dat ze organiseren het groot feest voor kleine en grote groepen. Hier kunt u het personeelsfeest, een festival diner, dansfeest en de belangrijkste dag van je leven is een stijlvolle bruiloft te regelen.

In onze vorige post zien we over de beste locatie voor vergaderen in Neejmegen stad en hier zijn we discussiëren over faciliteiten die door Sfeerhuys. Zij regelen de recepties tot 150 personen, dansfeest voor maximaal 120 personen, buffetten voor 80 personen en een diner voor maximaal 60 personen en biedt tevens mogelijkheid van een eigen woonkamer voor kleine en grote groepen. Als u liever een 'walking lunch' of high tea voor uw gasten dan is die voorziening is daar beschikbaar. Sfeerhuys regelt ook het spel en top story voor kleine kinderen. Sfeerhuys kan ook de voorbereiding een actieve dagje uit voor u, kinderen en volwassenen met een diner.

Als je er dan hun sfeer is mooi en je kunt ook gebruik maken van het terras met uitzicht op de Flora Park. Uitstekende bomen zijn verkrijgbaar in Flora Park en in de buurt van de Witte Molen vindt u een kapel en Kinderboerderij vinden. Als u verplicht dan Sfeerhuys kan ook suggesties over het maken van uw feest fantastisch. U en uw gasten zullen nooit vergeten dat feest ervaring bij het Sfeerhuys.


Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    No Archives

    Categories

    All